ММС

(видео)Пред-оскаровски панел на авторите на „Медена земја“

Режисерката Тамара Котевска и режисерот Љубомир Стефанов учествуваа и во пред-оскаровски панел со останатите автори на филмовите номинирани во категоријата „Најдобар интернационален филм“. „Медена земја“ е единствениот документарен филм номиниран во оваа категорија.
Во продолжение, погледнете го разговорот во кој учествуваат и Јан Комаса, режисерот на „Корпус Кристи“, Лаџ Лу, режисерот на „Клетници“,
Педро Алмодовар, режисерот на „Болка и слава“ и Бонг Џун Хо режисерот на „Паразит“.