(видео)Жестока дебата за судиите поротници во Парадокс со Маглешев, Страшевски и Тодоровски - ММС
ММС
Банер за Супер7

Објавено на: 02/8/20 3:36 PM

(видео)Жестока дебата за судиите поротници во Парадокс со Маглешев, Страшевски и Тодоровски

-Имаме судии поротници со 18 години, а ги ограничуваме кандидатите на возраст со 60 години кандидати, кога се во најголема зрелост, со најголемо искуство и мудрост за делење правда. Судиите треба добро да го менаџираат процесот и изборот на судии поротници во спротивно да одговараат и да бидат разрешени. Поротниците исто како и судиите треба да бидат надвор од партиите и политичките активности, е еден од ставовите изнесени во Стадион Парадокс.

Банер за Супер7