– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Денеска ќе има краток прекин на сообраќајот на патниот правец Кичево – Охрид

На патниот правец Кичево-Охрид денеска од 12 до 15 часот ќе има прекин на сообраќајот во време траење од 15-20 минути.

Како што соопштија од ЈП Македонијапат прекинот е поради изведување градежни работи (минирање) на делот Пресека-Врбјани.

Лограње

X

Регистрација