ММС

Жесток дуел на лустраторите Томе Аџиев и Чедомир Дамјановски во Стадион на Канал 77

Дамјановски: Спиеш ли мирно Томе?
Аџиев: Се е чисто по закон и по документи… Со такви залутани лустратори како Чедо нема што да разговарам!