ММС

Македонска Каменица го усвои буџетот за 2020 година (видео)

Во насока на зголемување на транспарентноста и вклученост на сите граѓани во политиките на развој на Општина Македонска Каменица, во четвртокот се одржа форум на кој градоначалничката Соња Стаменова, одржа расправа за Општионскиот буџет за 2020 година.

Целата сторија можете да ја прочитате на Моја Општина.