ММС

Граѓаните ќе имаат можност да одлучуваат каде ќе се трошат парите предвидени за капиталните инвестиции од буџетот на општина Тетово

Граѓаните ќе имаат можност да одлучуваат каде ќе се трошат парите предвидени за капиталните инвестиции од буџетот на општина Тетово.

Денеска во Општина Тетово граѓаните имаа можност да ги кажат проблемите на градот, кои би се решиле доколку се искорстат наменски и правилно парите предвидени за капитални инвестиции.

Граѓаните истакнаа повеќе проекти за кои сметаат дека треба ургентно да се реализираат.

Ова е втората дебата која се одржа во Тетово на тема искористуавње на парите предвидени за капитални инвестиции.

Зоран Димовски