ММС

„Чарлиевите агели“ на крајот секогаш победуваат, ќе биде ли така и во случајот „Рекет“ ?!

„Чарлиевите ангели“ е филмот во кој ангелите на крајот секогаш победуваат, дали ќе биде така и во овој случај беше прашана обвинителката Вилма Русксока по завршување на денешното прво рочиште за случајот „Рекет“ и дали таа го гледала филмот.

На ова Рускоска рече дека го гледала филмот, и дека денеска направила аналогија на тој филм, но не ја гледала македонската верзија од документарецот што тие си ја снимија за себе и токму затоа таа почнала со „Чарлиевите ангели“ мислејќи на документарецот, појасни Рускоска.