– ММС
Вести Македонија

Бојан Јовановски останува во болница до понеделник

Првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски останува во болница се’ до комплетирањето на резултатите од спроведените испитувања, соопштуваат од болницата ГОБ „8-ми септември“.
-Јовановски беше хоспитализиран во нашата установа од 26.11.2019 до денес петок 29.11.2019 со упат издаден од докторот во ординацијата во КПВ Шуто Оризари.Сместен е во апартман во одделението за интензивна нега заради почитување на безбедносните протоколи, а не заради тежината на неговата здраствена состојба. Лицето Бојан Јовановски во моментот е во добра општа состојба и здраствена кондиција, а во установата останува се додека не се комплетираат резултатите од спроведените испитувања, соопштуваат од ГОБ 8-ми септември, од каде најавуваат дека Јовановски ќе биде отуштен најдоцна во понеделник на 02.12.2019 година.

Лограње

X

Регистрација