– ММС
Македонија

Итен апел за помош: Лидија Ристевска е на чекор до успешно лекување

Лидија Ристевска боледува од прогресивна Мултиплекс склероза со сериозни симптоми како попреченост во моториката, тешкотии при голтање и дишење. Мора итно да замине во Русија за трансплатација на матични клетки.

„Овој апел за помош оди повеќе време, но заедно со вас стигнав до крај односно на дофат до успех за моето оздравување. Уште 8000 евра се потребни да заминам на лекувањето. Знам нема да ме оставите сега и ќе ми погнете заедно да успееме.“- вели Лидија и додава дека им е многу благодарна на сите хумани луѓе.

Ако сте еден од нив, разгледајте го нејзиниот апел во прилог.

Лограње

X

Регистрација