ММС

Наталија Теодосиева, Родна од „Врба“ во Стадион на Канал 77 (видео)

Наталија потекнува од музичко-уметничко семејство, внука на Стево Теодосиевски. За улогата на Родна се подготвувала разговарајќи со жени кои немаат деца и се обидуваат со ин витро оплодување. Теодосиева имала шанси како многу млади да си замине од Македонија но ќе почека уште некоја година пред да и збоктиса дефинитивно како се одвиваат работите во државата…

Клучни зборови: видео, Врба, канал 77, Наталија Теодосиева, Родна

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за преземање.