ММС

Ненад Нацев од „Врба“: Никогаш повеќе нема да одам на аудиции за вработување (видео)

Ненад Нацев вели: „Глумата ми е љубов а дополнително работам обезбедување и имам свој хостел“.
Според него „Врба“ не е женски филм посветен само на мајките. И татковците силно ги сакаат своите деца и се борат за нив.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за преземање.

Клучни зборови: Врба, глумец, Ненад Нацев, Стадион, Столе Наумов