Трајче Гогов

Радио Канал 77 има потреба од едно лице за работа во маркетинг оддел во Скопје.
Во описот на работното место влегуваат продажба и промоција на мултимедија.

Предност имаат лица со претходното работно искуство во медиуми и мултилевел маркетинг.

Огласот трае до 26ти септември. Кандидатите своето CV може да го испратат на маил [email protected]