Серена Вилијамс ја сподели првата фотка од ќеркичката

Серена Вилијамс ја сподели првата фотка од ќеркичката

serena-vilijams-ja-spodeli-prvata-fotka-od-kerkickata-povekje.jpgСерена Вилијамс на Инстаграм сподели фотка заедно со името кое го одбрале за девојчето...