Марсело останува верен на Реал Мадрид

Марсело останува верен на Реал Мадридdata-href=http://www.awplife.com
data-layout=button
data-size=large
data-show-faces=true>data-href = http://supersport.mk/archives/69088
data-layout = button
data-size = large
data-mobile-iframe = true>
Sharedata-href=''
data-layout=button
data-action=like
data-size=large
data-show-faces=true
data-share='false'>

Од редовите на Реал Мадрид потврдија дека левиот бек Марсело потпишал нов договор.


Бразилскиот интернационалец кој е незаменлив на левата позиција во одбраната во клубот ќе остане до јуни 2022 година.


Марсело кој во Реал Мадрид дојде од Флуминенсе во 2007 година ќе се појави пред медиумите на прес конференција во текот на утрешниот ден.