Интервју со Марк Ворт: Укажувачите ги потполнуваат опшествените празнини

Кога политичарите би ја работеле својата работа како што треба, кога корпорациите би ги почитувале законите, не би ни требале укажувачите – ова во интервју за Канал 77 го вели Марк Ворт, претседател на Коалицијата за заштита на укажувачите во Југоисточна Европа.