Макретинг

MMS.mk започна со работа на 25 Мај 2017 година како WEB портал, каде Вие како корисник можете да ги следете, пребарувате и да се информирате за најновите и најважните вести од Македонија и светот.

MMS.mk користи податоци од повеќе од 50 web страници од телевизии, весници, информативни агенции и портали.

На страната на MMS.mk бројот на превземени информации и податоци, кој ги користат информативните медиуми, од ден на ден е се поголем.

Паралелно со објавувањето на информативните содржини web порталот MMS.mk Ви нуди можност за огласување на нашата страна.

Доколку сакате да бидете распознаени мора да поработите на подигнување на свеста за брендот, производот или услугата која што сакате да ја рекламирате. Вашата реклама ќе се појавува пред широкиот аудиториум од интернет корисници кои со сигурност ќе го приметат и распознаат Вашето име, лого, слоган, производ или услуга која ја нудите.

Комплетниот ценовник за огласување на MMS.mk, со дополнителни информации за закупување на рекламен простор, можете да го видите подолу.  

За било какви прашања и нејаснотии Ви стоиме на располагање а можете да не контактирате на следниов mail: mms@mms.mk.