23-годишно момче оженил баба од 91 година: Жестоко ја засакал (видео)

Маурисио Осола (23) од Аргентина ја оженил својата љубов Јоланда (91). Немал пари да ги заврши студиите, па таа му помагала, а потоа како вели, се заљубил жестоко во неа. Мурисио откако се развеле неговите родители пред осум години се преселил во градот Салта за да живее со Јоланда. Тој, неговите мајка, брат и нивната […]
23-годишно момче оженил баба од 91 година: Жестоко ја засакал (видео) was first posted on November 15, 2017 at 1:33 am.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk