15 мали начини да го „натерате“ партнерот да ве запроси без да биде очигледната намерата

15-mali-nachini-da-go-naterate-partnerot-da-ve-zaprosi-bez-da-bide-ochiglednata-namerata-povekje01.jpgПовеќето жени се подготвени за брак многу порано од нивниот партнер и сонуваат за денот кога тој ќе ги запроси...