Што прават мажите по раскинувањето

Секое раскинување е болно и секој го доживува на свој начин. Еве неколку работи што прават мажите откако ќе прекинат долга романса.Мажите не се склони да ги покажуваат емоциите, но тоа не значи дека не страдаат по раскинувањето. Бараат вентил за да се испразнат, и да го заборават тешкото раскинување. Еве што посилниот пол прави за да ја преболат поранешната љубов.


1. Се затрупуваат со работа за да ги оттргнат мислите од поранешната девојка.


2. Кој не се занимавал со спорт во овој период обавезно се запишува во некоја теретана.


3. Ги кријат работите што ги потсетуваат на претходната љубов.


4. Повеќе водат грижа за хигиената во станот.


5. Излегуваат повеќе со пријателите, но и со колегите од работа.


6. Се трудат што повеќе да излегуваат и да флертуваат со девојки.


7. Сепак, некои мажи знаат и солза да пуштат.