Шилегов – Сè уште нема конечни одлуки за спомениците од Скопје 2014

Ги чекаме извештаите на службите, полека ги создаваме условите да може да се донесат конечните одлуки во однос на спомениците и другите делови од Скопје 2014, вели градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.