Тодоров повеќе не е тренер на МЗТ
data-href=http://www.awplife.com
data-layout=button
data-size=large
data-show-faces=true>data-href = http://supersport.mk/archives/72235
data-layout = button
data-size = large
data-mobile-iframe = true>
Sharedata-href=''
data-layout=button
data-action=like
data-size=large
data-show-faces=true
data-share='false'>

Заврши тренерската авантура на Александар Тодоров во МЗТ Скопје откако управата на клубот ја прифати неговата оставка по натпреварот со Работнички.


Од клубот и покрај напорите да го задржат на крајот му се заблагодарија за се што стори во досегашниот тек со МЗТ Скопје.


Со оглед дека станува збор за клупска легенда челните лица на чело со Грнчаров на Ацо Тодоров му понудија друга функција во клубот која дополнително ќе биде договорена.