Техничка стока и свежи печурки запленети на ГП Табановце (ФОТО)

Во текот на минатите две недели, царинските службеници спречија повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за комбајни и багери, техничка стока, делови за компјутери, опрема за тетовирање, облека, цигари и свежи печурки, информираат од Царинската управа на Република Македонија. Употребувана хидраулична пумпа за багер, била откриена при контрола […]
Техничка стока и свежи печурки запленети на ГП Табановце (ФОТО) was first posted on April 17, 2018 at 10:20 am.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk