Супермоделките Хадид седнаа на хот-дог ручек

Супермоделките, Џиџи и Бела Хадид во опуштена атмосфера на третиот ден од фестивалот „Коачела“. Тие со своите пријатели земаа хот-дог за ручек, што ги изненади медиумите.Облечени во џинс комбинација, сестрите уживаа во фестивалот и друштвото.