Следниот неработен ден е во петок – ќе имаме уште еден продолжен викенд

До крајот на годината следува уште еден неработен ден за сите граѓани, а дополнителна околност е што е продолжен викенд.


Следниот неработен ден за сите е:

• 8 декември (петок), “Св. Климент Охридски”