Селена го оставила Бибер поради својата мајка

Селена Гомез и Џастин Бибер постојано гравитираат еден со друг, но нивната љубов станува сè повеќе и повеќе невозможна. И покрај канадските очајни обиди да докажe дека е добро момче, мајката на пејачката не го одобрува нивното следно зближување, а тоа ја натера младата ѕвезда да се дистанцира од нејзинaта љубов.


“Селена и Џастин привремено се разделија поради неодобрувањето на нејзината мајка на Џастин. Неговото семејство ја сака Селена, но Манди Гомез не верува дека се променил и се грижи дека повторно ќе ја повреди ќерка ѝ “, изјави близок до семејството.


Селена е многу блиска со нејзината мајка, која ја израсна како самохран родител и беше беспрекорно блиску до неа за време на третманот и операцијата за трансплантација на бубрези, која таа ја доживеа минатата година.


Неодамна Манди откри дека не зборувала со години со Бибер, кој постојано ја напуштал и се враќал во животот на девојката и ‘, но ќерка ѝвеќе е голема и може сама да донесува одлуки.