Саудиски авиони жестоко го бомбардираа Јемен

Рушевини можеа да се видат во делови на меѓународниот аеродром во Сана, откако коалициските воздушни напади на саудиските власти одекнаа над престолнината на Јемен. Снимките од интернет покажуваат оштетени и делумно срушени згради, како и пукнатини во претседателскиот салон на аеродромот.     Во недела најмалку 60 лица загинаа во борбите помеѓу Хутите (Ансар Алах) […]
Саудиски авиони жестоко го бомбардираа Јемен was first posted on December 7, 2017 at 12:48 am.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk