Полицаец повреден при интервенција во Куманово

Полициски службеник од СВР Куманово е повреден при обид да интервенира на инцидент кој се случил во кумановската населба Перо Чичо, дознава Кумановски Муабети од полициски извори. Според првичните информации, полицаецот е повреден кога едно лице од ромска националност го нападнало при обид истиот да биде приведен. Настанот го потврдуваат и од СВР Куманово, од […]
Полицаец повреден при интервенција во Куманово was first posted on January 2, 2018 at 9:32 pm.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk