Невреме со град во кумановско (ФОТО)

Невреме проследено со обилни врнежи од дожд и град, како и силни електрични празнења доцна вечерва по 19 часот ја зафати околината на кумановско. Градот кој интензивно паѓаше десетина минути ја покри земјата, а за кратко време паднаа и поголеми количества вода.     Засега не е познато дали има штети, но водостоите на реките […]
Невреме со град во кумановско (ФОТО) was first posted on March 12, 2018 at 8:10 pm.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk