Мрачни тајни на проколнатото гратче во Европа: За шест години 79 самоубиства (ФОТО+ВИДЕО)

Наизглед сосема обичен мал град на југот на Велс, во кој живеат околу 40.000 жители, кои како и поголемиот дел од другите гратчиња има шопинг центар, барови, ресторани,но и мноштво споменици, стари цркви и замоци, Бриџенд крие нерешена мистерија по која и стана познат. Иако мештаните истакнуваат дека живеат нормално и дека не се разликуваат […]
Мрачни тајни на проколнатото гратче во Европа: За шест години 79 самоубиства (ФОТО+ВИДЕО) was first posted on February 13, 2018 at 2:11 pm.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk