МВР ВОДИ ПОСТАПКИ ПРОТИВ СТАРЕШИНИ – СОУЧЕСНИЦИ НА ЧАВКОВ НА 27 АПРИЛ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЧЕКА НОВ ШЕФ

Министерството за внатрешни работи е единствената институција која досега покажа некакви резултати околу расветлување на организираниот напад врз Собранието на 27 април. […]


The post МВР ВОДИ ПОСТАПКИ ПРОТИВ СТАРЕШИНИ – СОУЧЕСНИЦИ НА ЧАВКОВ НА 27 АПРИЛ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЧЕКА НОВ ШЕФ appeared first on Сакам Да Кажам.