Марковиќ – На протестите се покажува политичката немоќ на Груевски

Мобилизаторска моќ на Груевски се мереше во илјадници луѓе, а сега 100 или 200 на протестите пред Кривичен суд. Во таква ситуација веројатно подобро да не го правите тоа, отколку да го правите, зошто покажувате политичка немоќ, вели професор Ненад Марковиќ.