Кога ќе заштедите пари за хотел, но ќе платите на друг начин (фото)

koga-kje-zashtedite-pari-za-hotel-no-kje-platite-na-drug-nachin-foto-povekje01.jpgНекои хотели навистина знаат да бидат скапи, но барем знаеме дека ќе добиеме вистински третман на високо ниво...