Касами - Курсот на државата побитен од министерските места

Кога би седнале да разговараме за каква било позиција на Беса во идна влада, прво би разговарале за курсот на државата, а потоа за ресорите кои би ги добиле, вели претседателот на Движењето Беса, Биљал Касами.