Каде да ја поставите вашата новогодишна елка? Ви помага ИКЕА

Ако секоја година го разместувате вашиот мебел поради новогодишната елка, со цел се да биде совршено, но и моментот со квалитетно исполнет простор ви е значаен, оваа година во тоа ќе ви помогне ИКЕА.Оваа компанија неодамна објави апликација со која виртуелно ќе си помогнете каде најдобро да ја поставите вашата елка.


Ќе си позиционирате сакан простор за да одлучите каде сакате да ја гледате елката за време на празниците. Апликацијата IKEA Place може да си ја симнете час поскоро и да се забавувате. Погледнете го видеото!