Жените ова го чекаа: Кристиано Роналдо повторно само по гаќи! (фото)

Ѕвездата на Реал Мадрид, Кристано Роналдо сопственик е на веројатно најубавото тело во светот на фудбалот.Всушност тоа и му помага да постигне извонредни резултати на теренот, но и му обезбедува вон фудбалски договори.Роналдо неодамна ја претстави својата најнова колекција на долен веш која се вика едноставно Кристиано Роналдо.