Ева Лонгорија и нејзиниот сопруг во шопинг за бебето

Среќни како на првиот ден од нивниот заеднички живот, очајната домаќинка Ева Лонгорија и нејзиниот сопруг, Антонио Бастон, беа забележани на викенд ручек во Вила Бланка во Лос Анџелес. Потоа отидоа на долг шопинг. Како што може да се претпостави шопингот е наменет за бебето.


Првото дете на Ева и Хозе, кое е момче, се очекува да се појави во јуни. Тие се заедно од 2013 година, а пред две години се верија во Дубаи, а во мај 2016 година тие го кажаа судбоносното “Да” во Мексико опкружени со престижни гости.


Според Ева Лонгорија, свадбата била едноставна и прекрасна и ништо не се променило во нивната врска.