ДРАМАТИЧНА СНИМКА: Гром удира во авион неколку моменти по полетувањето (видео)

Во авион на компанијата „KLM“ при полетувањето ударил гром, а снимката од оваа нималку пријатна појава е вирална на социјалните мрежи. Инцидентот се случил на аеродромот Шипхол во Амстердам. СНИМКА КОЈА ПРЕДИЗВИКА ПАНИКА: Гром удри во река и направи вистински ХАОС (видео) Сите патници и екипажот на „Боинг 777“ останале неповредени.
ДРАМАТИЧНА СНИМКА: Гром удира во авион неколку моменти по полетувањето (видео) was first posted on November 15, 2017 at 1:25 am.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk