ВРАБОТЕНИ ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ ПОД ИСТРАГА ЗА СЕРИЈАТА „МАКЕДОНИЈА“ ШТО ДОБИ МИЛИОН ЕВРА, А НЕ Е СНИМЕНА

Вработени лица во Агенцијата за филм на Македонија и лица надвор од Агенцијата се под истрага на Финасиската полиција и […]


The post ВРАБОТЕНИ ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ ПОД ИСТРАГА ЗА СЕРИЈАТА „МАКЕДОНИЈА“ ШТО ДОБИ МИЛИОН ЕВРА, А НЕ Е СНИМЕНА appeared first on Сакам Да Кажам.