ВМРО-ДПМНЕ: Задолжувањето во Република Македонија под власта на СДСМ стана пракса, а не исклучок

Власта денес се задолжи за 93 милиони евра. Задолжувањето во Македонија, под власта на СДСМ... more »

Повеќе на republika.mk