Блокиран патниот правец Куманово – Крива Паланка

Патниот правец Крива Паланка – Куманово кај населбата Грамаѓе е блокиран во двата правци, околу 50 вработени во фабриката “Виебо“ го блокираат патот поради неисплатена плата, информираат од Авто мото сојузот на Македонија.
Блокиран патниот правец Куманово – Крива Паланка was first posted on February 13, 2018 at 1:49 pm.
©2016 "Кумановски Муабети". Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at contact@kumanovskimuabeti.mk