Бибер – Нов мандат за Путин, нови сопнувања на Балканот

Русија прави се' за да ја спречи евроатлантската интеграција на Балканот, а новиот претседателски мандат на Владимир Путин ќе значи и нови перипетии за регионот и Македонија, анализира Флоријан Бибер, професорот на Универзитетот во Грац во интервју за Радио Слободна Европа.