Актери кои се транформираат со помош на талентирани шминкери


Актерите обично се поврзуваат со милиони што ги добиваат за снимените филмови, но често се заборава дека не е лесно да се трансформираат во некој друг, како ментално така и физички.


Често тие треба да играат херој кој е помлад, постар, гро, дебел, слаб, дури и како робот и странец.


Освен што бараат беспрекорно дејствување, тие треба да поминат часови за да бидат трансформирани од талентирани дизајнери на шминка за да ги импресионираат и да ја возбудат публиките во кината.


Во оваа линија на мисла постојат некои актери кои претрпуваат целосна трансформација до степен до кој не можеме да претпоставиме дека се. Можете ли да ги препознаете ако не ви ги кажеме?


Погледнете некои од најдобрите реинкарнации  во нашата галерија.